Changes to KC

Discussion in 'Announcements' started by Roy, May 18, 2012.

  1. karstan

    karstan Member

    Messages:
    755
    Location:
    Newcastle, Merewether
    yeah same here. ...the forum without the search function makes it very hard to navigate.
     
  2. Rossco WA

    Rossco WA Member

    Messages:
    362
    Location:
    Bateman, Perth WA
    My security software really hit the roof when I first logged into this new website layout .....hey when did it change didn't realise it was happening...logged in now see how it goes hey.
     
  3. drindiana

    drindiana Member

    Messages:
    61
    Location:
    Leura, NSW
    Am having same issue with search function. Looks great to me and available for other platforms is fine. But I cant find a thing anymore. No results found all the time :-(
     
  4. Alpal

    Alpal Moderator Staff Member

    Messages:
    8,008
    Location:
    Melbourne Bend of Islands
    Ditto. Thought twas me!
     
  5. Grantus

    Grantus Well-Known Member

    Messages:
    13,363
    Location:
    Southern ACT
    Bring back the old "emoticons"!

    These one suck! :):(:eek:;)
     
  6. Grantus

    Grantus Well-Known Member

    Messages:
    13,363
    Location:
    Southern ACT
    As do these ones...(limit of 4 per customer)...:eek::confused:
     
  7. Surfpig

    Surfpig Member

    Messages:
    454
    Location:
    newcastle, nsw
    its the exact same as vwwatercooled, once you know it its not hard.
     
  8. BrianK

    BrianK Well-Known Member

    Messages:
    7,158
    Location:
    Mount Gambier, SA

    You are exactly correct, its the same. im a member there also.
     
  9. Chidori

    Chidori Active Member

    Messages:
    812
    Location:
    Fitzroy, VIC
    I can't see any of the archived posts using my iPad, through Google. I haven't checked through Safari though. Anybody else having the same issue?
    I can see all new posts though.
     

Share This Page